Heb je vragen? Bel met onze adviseurs: 020 - 700 82 03

Vincent Sheppard

Dineren of relaxen, voor binnen of buiten, met elk stuk van Vincent Sheppard vakmanschap leeft de erfenis van geweven meubels verder. DesignOnline24 is officieel dealer van de totale collectie Vincent Sheppard. Wij kunnen alle stoelen, tafels, lounge chairs voor binnen en buiten direct leveren.

Ben je op zoek naar een specifiek model van Vincent Sheppard en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 700 82 03 en vanuit België 02 588 1680. Mailen mag ook, stuur een e-mail naar info@designonline24.nl

Officeel dealer voor Vincent Sheppard in Nederland.

Vincent Sheppard koop je bij DesignOnline24 

Geschiedenis van Vincent Sheppard

In de jaren 20 verkocht Marshall B. Lloyd zijn patent aan de Engelse meubelfabrikant William Lusty, die Lloyd Loom op een originele manier gebruikte om een assortiment van typisch Engelse meubels te creëren. De karakteristieke Lloyd Loom stoelen waren al snel een rage. Op het hoogtepunt van zijn populariteit in de jaren dertig, waren overal Lloyd Loom meubelen te vinden; in hotels, restaurants en tearooms, alsmede aan boord van zeppelins, cruiseschepen en nu nog steeds op de tennislocaties van Wimbledon en Roland Garros.
Vandaag de dag vind je Vincent Sheppard meubelen in restaurants en hotels over de hele wereld maar ook bij de luxere golfclubs van Frankrijk, Marokko, Portugal en vele andere locaties. Het spreekt dan ook voor zich dat Vincent Sheppard de wereldleider is in de productie van Lloyd Loom meubelen.

Snelle levering van Vincent Sheppard en Vincent's garden.

Wij bestellen rechtstreeks bij de producent en hierdoor profiteer je van korte levertijden. Bel ons altijd voor de actuele levertijd van het product van jou voorkeur.

Wij zijn CBW erkend, dus 3 jaar garantie op al je aankopen